Jazz Grooves NO. 28 med New View

I slutningen af September tager Jazz Grooves hul på en ny sæson med jazz edutainment for alle aldersgrupper.
”Det er femte sæson og den 28. aften vi er nået til,” fortæller Jazz Grooves vært Hans Barfod, ”og vi glæder os til at afvikle en håndfuld koncerter i løbet af efterår, vinter og forår. Igen præsenterer vi nogle af Danmarks ypperste jazzmusikere og grupper og får tilmed mulighed for at møde nogle af områdets mange spirende talenter.”

New View er Tomas Francks gruppe, og den består af Tomas Franck - tenor sax, Carl Winther – piano, Emil Brun Madsen – bas og Niclas Campagnol – trommer. Tomas Franck er oprindelig svensker, men har de sidste 30 år været en vigtig del af det dansk/københavnske jazzmiljø. Hans forbilleder er jazzens rigtig store tenorsaxofonister – John Coltrane, Dexter Gordon og Sonny Rollins, men han har gennem årene udviklet sin egen stil og regnes i dag for en hardcore tenorsaxofonist af internationalt format.
De tre andre musikere hører til den yngre generation af musikere, og de formår i den grad at give ham modspil, så musikken kommer helt op at ringe.
New View spiller kompositioner at Tomas Franck, og han skal nok få sat ord på sit arbejde i bedste jazz edutainment ånd.
Som sædvanlig har Jazz Grooves værten sin tid til et historisk kig.

Jazz Grooves er for alle. Der er fri entré, frisk frugt, snacks og en jazz småkage samt frisk kaffe og sodavand i baren.