Syreregn (+ support Vi Er Fædre)

Så kommer der syre på drengen!

SYREREGN
Syreregn har i mere end 10 år spillet passioneret musik med øje på fortiden og kurs mod fremtiden.
Med deres groovende, retro-orienterede rock, sender de ung som gammel, høj som lav, mand som kvinde ud på musikalske rejser igennem tid og rum. Deres eksplosive, psykedeliske rock er bygget på et stærkt fundament af blues, og som man kender det fra netop bluesmusikken, emmer bandet af spilleglæde. På deres nyeste kompositioner er lyden blevet hårdere og tungere, men de har stadig et skarpt øje for den gode melodi.
Syreregn har godt tag i 60'ernes syrerock, hvilket er bevist ved at de har varmet op for legender som Young Flowers og Burnin Red Ivanhoe. Syreregn kan både rocke sokkerne af publikum og tage dem på ambiente rejser til fjerne kloder, så kom og bliv taget med...

VI ER FÆDRE
”Vi er fædre” er en trio, der spiller dansksproget rock lige fra hjertet. De har en forkærlighed for stramme riff med fart på, og et sangunivers, der kredser om det, der undrer, forundrer og gør livet fantastisk. Musikalsk bevæger fædrene sig i et bredt spektrum af rockgenren, lige fra stille ballader til fuldbåren punkrock. Det rytmiske groove skaber den røde tråd og gør musikken let tilgængelig for den, der ikke kender det, og lytter man efter, er teksterne fulde af budskab, holdninger og personlighed.
Vi er fædre skal opleves live. På scenen kommer den sprudlende kærlighed til musikken og livet til udtryk, og publikum kan forvente en rockudladning med plads til brede smil, sprødt nærvær og melankoli.

Entré: GRATIS

Dørene åbner: 18:30