JAZZ GROOVES No 9 - ”VOC `N TALK `N KEY"

- Fri entré.

På denne aften er der fokus på sangen og de elektroniske tangenter.
Sangerinden Ulla Britt Simonsen og keyboardspilleren Christoffer Jespersen spiller med deres Electronica-gruppe ”BETASONGS”.

”BETASONGS” er Ulla Britt Simonsens musikalske hjertebarn, som plejes kærligt sammen med tangenttroldmanden Christoffer Jespersen, som vi kender fra hans store og populære Pink Floyd Project, der har turneret over hele Danmark.

De to kunstnere skaber sammen et nyt lydunivers – til tider drømmende og astralt og andre gange super funky.
Ved Jazz Grooves No 9 - har duoen allieret sig med en bassist og en perkussionist. De tre musikere skaber et nyt og specielt klangunivers omkring Ulla Britts stemme.

Rigtig mange børn med forældre kender hende som frontfigur i UllaAbdullas Cocobongoband. Andre kender hende som en dygtig musikunderviser i Næstved Musikskole.
Ulla Britt er oprindelig uddannet på Det kongelige danske Musikkonservatorium i København. Hun kan sin jazz og optrådte med den eksklusive vokalkvintet ”Vocapella”. I de senere år har Ulla Britt sunget jazz med ”Cocolounge”.

JAZZ GROOVES No 9! ELECTRAJAZZDUOEN ”BETASONGS”
Du kan læse mere om Ulla Britt Simonsen på ullabritt.dk
Som sædvanlig er Hans Barfod vært og indleder aftenen, og Betasong-konditoren Lars Emil tryller en tangential vokalkage frem til pausen.