Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BEATS N’ BARS – SKYGGESIDEN & DJ KCL + OSKAR WITT

22. april 2023 , 20:00 - 23:00

Beat’ N Bars inviterer til endnu en omgang Hip-Hop i ungdommens hus – JB10!
Denne gang får huset besøg af Skyggesiden og DJ KCL og Oskar Witt.
DOORS: 19:30
SHOWSTART: 20:00
Arrangementet er, som alle andre på JB10, alkoholfrit med fri entré.
SKYGGESIDEN PRESSE:
Skyggesiden er en dansk rapper og sanger, der i gennem flere år har haft sin gang i undergrunden og nu hun er for alvor i gang med at markere sig og engang for alle træde ud af skyggerne.
I 2021 debuterede Skyggesiden som producer på det anmelderroste albummet ”SKYGGE SIDEN 84”
GAFFA placerede albummet som nummer 9 på deres liste over årets 10 bedste danske udgivelser og gav Skyggesiden 2 nomineringer til GAFFA PRISEN bla. for årets bedste sangskriver.
Skyggesidens stil er en harmonisk blanding mellem 90´ernes hiphop og en mere nutidigt trap-inspireret musik, ofte akkompagnerede med soulede sang-omkvæd. Hendes rap er hårdtslående og stemmen er rå og blød på samme tid og ikke til at tage fejl af. Og det er attituden i øvrigt heller ikke. For selvom Skyggesiden har mange talenter, er hun først og fremmest rapper.
Skyggesiden er scenevant og charmerende, men med en naturlig autoritet. Hun er en kunstner der forstår at komme ud over scenekanten og optræder altid med den legendariske DJ KCL (vinder af DM i mix) og sammen tager de samspillet mellem rapper og DJ til nye højder. Skyggesiden er en af de skarpeste live rappere herhjemme og har varmet op for internationale navne som bla. JEDI MIND TRICKS og Devin the Dude.
OSKAR WITT PRESSE:
Oskar Witt startede sin lyriske karriere på poetry slam scenen, hvor han som ung debutant vandt slams og dykkede ned i ordene. Da han derefter skiftede til en mere rapfokuseret stil, tog han de avancerede rim og den kraftfulde levering med fra poetry slam. Som poetry slammer fik han også udviklet en stor selvtillid på scenen, som giver ham evnen til at styre et publikum.
Oskar Witts inspirationer spreder sig på tværs af mange genrer. Lyrikere som C.V. Jørgensen, Michael Strunge, og de store amerikanske rappere har været med til at sætte deres præg på
Oskar Witts personlige stil.
Oskar Witts lyriske univers tager ofte udgangspunkt i mørkere temaer som identitetskrise, ulykkelig kærlighed, frygt mv. Sine tekster kombinerer han med eksperimenterende beats, som
derfor skaber et unikt lydbillede.
Oskar Witt lever sig altid ind i sine tekster og leverer dem derfor med masser af energi og følelser.

Detaljer

Dato:
22. april 2023
Tidspunkt:
20:00 - 23:00