Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EVENTYRER CECILIA VANMAN [Eventyrlige Aftener Kap. 25]

17. februar 2022 , 19:30

NY DATO!

JB10 åbner op for endnu en eventyrlig aften, med god kaffe fra baren, musik fra Thomas Agergaards saxofon og eventyrlige fortællinger fra eventyrer Cecilia Vanman.

En gratis oplevelse i hjertet af Næstved.

Dørene åbner 19:00

Eventyrer, Havpattedyrbiolog og Ekspeditionsleder Cecilia Vanman fortæller om en vild karriererejse fra modebranche til eventyr og tager publikum med bag scenen på en række ekstreme projekter på verdenshavene undervejs.

Hør om spillefilm med stunt-dykkere, rekordjagende fridykkere som svømmer til utrolige dybder på et åndedrag og forskningsprojekter i piratfyldte farvande, hvor hvalerne vender sig i voldsomme bølger.
Vi skal til Det Indiske Ocean, Caribien, Middelhavet og James Bonds’ svømmepøl til filmstunts i Pinewood Film Studios i England. Udover at være Formand for Kvindelige Eventyrere, er Cecilia den første danske kvinde der er blevet optaget som ’Fellow’ i The Explorers Club, et internationalt fællesskab og verdens mest prestigefyldte klub
for opdagelsesrejsende og eventyrere.
Cecilia har blandt andet ledt filmekspeditioner for National Geographic Society og har som eneste dansker krydset den berygtede Nordvestpassage på tre forskellige sejlekspeditioner.

Detaljer

Dato:
17. februar 2022
Tidspunkt:
19:30

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps