Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FILM FRA UNDERGRUNDEN: Baker has a deathwish pt. 2

februar 8 , 19:00

“FILM FRA UNDERGRUNDEN” er et biografkoncept som præsenterer dig for film, der belyser alternative subkulturer.
Denne gang ser vi skateparten: “Baker has a deathwish part 2″.
“Baker Has A Deathwish Part 2” er en episk skateboardvideo, der bygger videre på den legendariske første del, som udkom for hele 16 år siden og som blæste hele skatekultueren bagover.
Videoparten er udgivet af det velkendte og respekterede brand “Baker skateboards” samt Baker’s søsterbrand “Deathwish Skateboards”.
Baker og Deathwish er kendt for at have skatekulturens mest hardcore tilgang til skateboarding. Dette har været begge brands identitet siden starten og kommer både til udtryk igennem deres team, men også i deres ekstremt intense redigering og skating.
“Baker Has A Deathwish Part 2” er ingen undtagelse fra de to skatebrands kerneværdier. Videoen kommer til at byde på en intens kunstnerisk skatepart, som fremviser skateboardings mest hardcore side. I videoparten optræder legendariske skatere som Andrew Reynolds, Spanky og Jamie Foy, men også nyere upcoming pros, såsom Zion Wright og Lyric.
Alt i alt er denne skateboardvideo ikke kun en samling af tricks, men også en kunstnerisk præstation og en fejring af skatekulturen på den mest hardcore måde muligt. Det er et must-watch for enhver, skateboarding-entusiast eller ej, og tilbyder et indblik i den konstant udviklende og grænseoverskridende verden af moderne skateboarding. “Baker Has A Deathwish Part 2” er endnu en side i skateboardings historiebog, der netop er blevet skrevet færdig.
Kl. 19:00 er der hjemmelavet pizza og kl. 19:30 starter filmen

Detaljer

Dato:
februar 8
Tidspunkt:
19:00