Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag v. Sadiye Erdölek PT. 2

25. juni 2021 , 19:00 - 22:00

JB10 præsenterer her den anden af 2 foredrag v. Sadiye Erdölek: Diskrimination, asyl og familiesammenføring – et foredrag om udlændingeret!
Sadiye er uddannet jurist fra Københavns Universitet, og har igennem sin studietid, og efter endt uddannelse, beskæftiget sig med udlændingeret, herunder særligt med den asylretlige del. Hun har flere års erfaring med udlændingeret henholdsvis fra Udlændingestyrelsen, adskillige retshjælpe og fra Flygtningenævnet og Retshjælpen RUSk, hvor hun på nuværende tidspunkt arbejder professionelt og frivilligt. Derudover er hun aktiv i andre frivillige projekter, hvor hun bidrager med juridisk viden mhp. at oplyse borgere om deres rettigheder inden for strafferet og den strafferetlige proces.
Sadiye skriver således om foredragenes indhold:
Som udgangspunkt vil fordraget over de to dage blive fordelt på sådan en måde, at jeg på første dagen vil give en introduktion og indblik i udlændingeretsområdet, asylprocessen i Danmark, og på hvilke grundlag ansøgeren kan opnå opholdstilladelse efter.
Anden dagen vil omhandle familiesammenføringsreglerne og processen samt mulighederne for at søge permanent opholdstilladelse og Dansk Indfødsret
Der vil undervejs være mulighed for at stille spørgsmål og bidrage til åben diskussion/drøftelse.
Afslutningsvis vil jeg præsentere nogle redskaber, tips og råd som kan være brugbar i en rådgivningssituation.
Dørene åbner kl. 19:30, og foredraget begynder kl. 20:00

Detaljer

Dato:
25. juni 2021
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps