Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Graffiti workshop #1 – fra bogstav til fortælling

7. maj 2021 , 15:00 - 16:30

Har du lyst til at prøve kræfter med en spraydåse og sætte kulør på byens gader?

Nu har du muligheden! Ungdomsprojekthuset JB10, Grønnegades Kaserne Kulturcenter & Næstved Bibliotek og Borgerservice inviterer nemlig til kreativ udfoldelse i stort format med udendørs graffiti workshops som en del af éndags-minifestivallen ’Still Waiting for Næver Ending Stories’.

Fredag d. 7. maj afholdes tre separate workshops i graffitimaling og -teknik, hver af 1,5 times varighed. På hver workshop bliver deltagerne undervist i brugen af en spraydåse som værktøj til kreativ udfoldelse på en dertil opstillet malevæg. Deltagerne vil blive guidet og undervist af en erfaren graffitimaler, og hver deltager ender med at have designet, kreeret og malet sit eget graffiti bogstav-tag.

Undervejs vil hver deltager både få en bredere forståelse af graffiti-kulturen og dens praktiske elementer. Deltagelse er gratis, men kræver forudgående tilmelding via Place2Book.

OBS! Vær opmærksom på, at man kan risikere at få maling på sig, når man bruger spraymaling. Vi opfordrer til, at man klæder sig derefter og lader de spritnye sneakers og jakker blive hjemme. Vi sørger for at udlevere malemasker og spraydåser.

Få billeter her

Detaljer

Dato:
7. maj 2021
Tidspunkt:
15:00 - 16:30

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700