JazzGrooves No. 34

Jazz Grooves lukker op for en munter aften i 2018. Det er Jazz Grooves no 34 og det er fire seriøse herrer, der har fingeren på pulsen og hånden på hjertet: Elith Nulle Nykjær på klarinet, Ole Fessor Lindgreen på basun, Jakob Munck, tuba og Morten Ærø på trommer.

Det var ideen, at Mortens Aften skulle have spillet på Mortens Aften på JB10, men een var i Berlin, een havde ondt i gummerne og een måtte vist ikke for sin mor, så derfor er det blevet til denne 1. februar.

Mortens Aften er jazz. Mortens Aften er film. Mortens Aften er folkemusik. Det er godt og sundt blandet samme ligesom aldrene på de fire musikere: nogle har været med på jazzen i cirka 20 år og andre over 60 år. Dem der har fuldt med i musikken i mange årtier har mødt Nulle og Fessor i utallige sammenhænge, og Nulle tilmed i noget af det mest vedkommende børne- og ungdomsfjernsyn, der er blevet vist i Danmark.

Mortens Aften blander billed og lyd, så vi ved ikke om vi er i biografen med live musik eller omvendt.

Aftenen indledes som sædvanlig med Talentfronten – cirka tredive minutters koncert med det friske næstvedband ”Koncert Aflyst” – unge talenter fra egnen.
Så underholder værten med lidt historiske perspektiver som hør sig og bør sig!

Som sædvanlig er der gratis adgang for unge og gamle, store og små, sure og glade, men du skal ikke betale for kaffe eller vand, hvis du kommer sur og går sur!

JAZZ GROOVES NO 34, TORSDAG DEN 1. februar kl 18.30 – på JB10, 4700 Næstved

youtube

youtube