Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JazzGrooves no. 62 – Heise & Bülow

17. november 2022 , 19:00 - 22:00

Efter 10 bundsolide sæsoner med Jazzgrooves, fortsætter konceptet nu i en ny retning.
Den sublime musik, hyggen, samt JB10’s nærværende atmosfære er stadig i højsædet, mens profkoncert, og talentfront smelter sammen i et. De unge træder til.
Med fire koncerter over vintersæsonen vil publikum opleve et mangfoldigt billede af den unge danske jazzscene, med nogle af de stærkeste nye og etablerede navne.
Denne gang får vi besøg af Mathias Heise og Pelle Von Bülow.
Mathias Heise var bare 8 år, da han ved et tilfælde blev opmærksom på mundharpen og kastede sin kærlighed på instrumentet. I dag er han komponist, pianist og intet mindre end verdensmester i kromatisk mundharpespil – en titel, han vandt ved World Harmonica Festival som bare 20-årig. Derudover er både danske og
internationale priser nærmest regnet ned over ham, bl.a. Årets nye jazzstjerne (2015) og Kronprinsparrets Stjernedryspris (2016).
Derudover har han blandt andet markeret sig som
arrangør og komponist med albummet “The Beast”, hvor han sammen med DR Big Bandet har indspillet 8 originale numre. Statens Kunstfond præmierede albummet med ordene: “Det er intet mindre end imponerende, at en 25-årig musiker laver en udgivelse med big
band, hvor han selv har skrevet og arrangeret musikken samtidig med, at han optræder som en særdeles fremragende solist på projektet.”
Pelle von Bülow er, trods sin unge alder, allerede en etableret og anerkendt guitarist på den danske jazzscene. Pelles spil vidner om en stor inspiration fra de gamle guitarikoner såsom Wes Montgomery og George Benson, og en stor kærlighed til blues musikken. Han har spillet med bl.a. Jesper Thilo, Rodney Green, Bernt Rosengren, Christina von Bülow m. flere.
Orkesteret:
Tilsammen udgør Mathias Heise og Pelle Von Bülow en fremadstormende ung jazzduo. Musikken de spiller, spænder vidt og bredt, da de udover Mathias’ kompositioner, både dykker dybt ned i jazzstandardernes verden, men også tager nogle nyfortolkninger af danske klassikere med på scenen.
Altså finder man både pop, soul og danske klassikere til denne koncert, men alt sammen i jazzificerede fortolkninger.
Én koncert pr. aften, roligt præsenteret af vært Asger Brink. Som altid gratis entré og varm kaffe.
D. 17. November
Doors: 19:00
Showstart: 20:00

Detaljer

Dato:
17. november 2022
Tidspunkt:
19:00 - 22:00

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps