Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JazzGrooves no. 64 – Nausia

16. februar 2023 , 19:00 - 22:00

JAZZGROOVES NO. 64
D. 16/2
Doors: 19:00
Showstart: 20:00
Efter 10 bundsolide sæsoner med Jazzgrooves, fortsætter konceptet nu i en ny retning.
Den sublime musik, hyggen, samt JB10’s nærværende atmosfære er stadig i højsædet, mens profkoncert, og talentfront smelter sammen i et. De unge træder til.
Med fire koncerter over vintersæsonen vil publikum opleve et mangfoldigt billede af den unge danske jazzscene, med nogle af de stærkeste nye og etablerede navne.
Denne gang gæster Nausia ungdomsprojekthuset JB10!
Nausia har i en årrække været et af den danske musikundergrunds mest nysgerrige og eventyrlystne projekter. Med 2 saxofoner, guitar, bas og trommer sætter Nausia aftenen an med moderne jazz. Deres musik trækker tråde til bl.a. krautrock, spirituel jazz og minimalisme, hvor musikken med de forskellige inspirationer ender ud i en støjende kakofoni af kaos og kærlighed.
På årets Copenhagen Jazz Festival leverede Nausia en koncert, der blev storrost af Politiken. Her skrev David Dyrholm bl.a. ”Her handler det ikke om teknisk perfektion eller bebop i hæsblæsende tempo, i stedet er Nausia under al støjen fast forankret i traditionen omkring den spirituelle jazz, hvor endemålet er frigørelse gennem musikken. Det handler om energien, og den fik vi virkelig lov at føle.” På årets Spot Festival spillede de så godt, at den legendariske Rolling Stone-skribent David Fricke måtte proklamere ”It’s hard to beat thi sone”.
Nausia udgav i slutning af 2022 deres andet album ”Good Intentions”, og de ser frem til at blæse Næstved omkuld med en gigantiske musikalsk følelsesudladninger af gode intentioner.
Én koncert pr. aften, roligt præsenteret af vært Asger Brink. Som altid gratis entré og varm kaffe.

Detaljer

Dato:
16. februar 2023
Tidspunkt:
19:00 - 22:00