Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NÆVERLAND 2021

20. august 2021 , 15:00 - 21. august 2021 , 23:59

VI GØR DET IGEN, I DEN GODE URBANE NÆSTVED-STIL
MUSIK – RAPBATTLE – GRAFFITI – OPEN FLOOR – GOD KAFFESTIL – GRATIS
BENNY JAMZ [21 AUG]
AVAVAV (DJ SET) [20 AUG]
CARL KNAST [21 AUG]
RASKE PENGE [21 AUG]
DAYYANI [20 AUG]
REST IN BEATS [21 AUG]
TOXIS ALLSTARS [21 AUG]
ISBJERG, TOXVÆRD, NICHO1, LAX, ILLUSIONISTEN, UC
FREESTYLE RAPBATTLE [20 AUG]
JANUS FORSSLING, ELIAS ORWELL, MC LILLEBROR, HAZZI, CONRADI, AKAPELLE, VINZENT, FLINO, VÆRT: DEN LETTE GADE, DJ: DJ STILLING
MEL’S ROOM [20 AUG]
ØRKENTYV [20 AUG]
HUS DJ’S: DJ DUE & DJ FMD
FRI ENTRÉ – 20. & 21. AUG
OM NÆVERLAND
Næverland er det helt store projekt vi har på bedding på JB10. Vi er mellem 20-25 unge mennesker, der arbejder frivilligt henimod at skabe det bedste Næverland hver eneste år for hele byen Næstved. Det er en festival AF Næstveds unge, TIL Næstveds unge. Vi lykkedes med et uforglemmeligt Næverland i år 2017, med hjælp fra mange sider af Næstved Ungdomsskole og alle involverede. Hele projektet omkring Næverland er der ingen profit i, da det er skabt af lysten til selve festivallen samt af kreative, hårdtarbejdende og seje unge mennesker, selvfølgelig med hjælp fra nogle seje folk, der har været i dette “game” længe. Disse seje folk har b.la. andet hjulpet os med at lokke graffiti-ikonet Skeme til, Den Sorte Skole, Marvelous Mosell, Raske Penge og mange andre. Det koster ingenting at komme til Næverland, det er en gratis oplevelse leveret med uvurderlig støtte af Mærk Næstved, Næstved Ungdomsskole, Ungdomspuljen og Projeketlaboratoriet. Næverland er en festival vi håber kan køre videre fra år til år, og for hvert år der går, lokke flere unge med til at skabe ungdomskultur i Næstved, og bringe noget til deres by.
I år har Næverland-holdet endnu engang fokuseret på byen omkring Næstved og historien bag byen, det vil sige Hip Hop, og den urbane kultur der foregår i undergrunden og du kommer til at opleve hvad der sker bag overfladen i Næstved på dette års Næverland.
JB10
Næverland holdes på JB10. I JB10 sker der hele tiden noget spændende og nyt. Der er ofte koncerter og arrangementer. Hold dig opdateret på JB10s og Næverlands Facebook og Instagram.
Hold dig opdateret i form af nye kunstnere, arrangementer og nye tiltag på https://naeverland.dk/
“I was invited to this beautiful country Denmark, to a small town as far as miles, but a big town as far as the culture of Hip Hop; Næstved. (…) And to come overhere and participate with the Næstved-Youth-Programme, based on the foundations of Hip Hop. I can just say that it has been fantastic, and if the youth are any indicator of what tomorrow is gon’ be like – those kids that worked that show, were phenomenal kids, you would have thought they did it professionallly.”
– Skeme
“Big up og max respekt for hele den pakke af ungdom, dedikation, tjekkethed, venlighed, kultur, hiphop og gode vibrationer man bliver mødt af når man kommer til din by og i dit selskab og i selskab med alle de seje kids I fostrer op der oppe. Folk får VIRKELIG noget for kommuneskatten i Næverland, det skider jeg på!
Så bare tusind tak for endnu en mindeværdig tur til sydsiden
Kærlighed til dig og dine”
– Raske Penge

Detaljer

Start:
20. august 2021 , 15:00
Slut:
21. august 2021 , 23:59

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps