Næverland 2016

NÆVERLAND 2016

Næverland festival er en gratis festival af unge for unge, der kreerer en verden af oplevelser uden lige, beliggende i hjertet af Næstved. Her pirres du og dine tanker i form af musik og nyspirende kunstnere fra undergrunden, publikumskunst og meget andet.

En Festival, hvor der er mulighed for at få fingrene i kernen. Du kan selv være en del af skabelsen af det kreative, tankerne og de indtryk der opstår. En eventyrlig rejse, der henvender sig til alle og enhver. Slip følelser og tanker løs i kreative processer og del af oplevelsen af Næverland med andre.

Igen i år præsenterer Næverland et bredt udsnit af hvad der rør sig netop nu, både på upcomming scenen og et par af de mere etablerede. I år præsenterer vi bla. tre hovednavne der alle har spillet på Roskilde festival, to af de fedeste electro soul grupper og en hårdtslående, årligt tilbagevendende hip-hop jam.

Det fulde program vil blive offentliggjort i løbet af denne uge så stay tuned! Vi glæder os til at dele et specielt udvalgt udsnit af de fedeste danske bands lige nu.

Festivalen løber af stabelen i den hyggelige baggård på JB10 om eftermiddagen.

Torsdag spiller første band kl. 16.30, fredag kl. 16 og lørdag kl. 15.

Festivalen er gratis og åben for alle.

Link til facebook: facebook

Link til Næverland: naeverland

Link til Instagram: instagram