Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

NETFLIX N’ TALK #9: ‘Small Axe’ Mangrove

13. april 2022 , 19:00

Nogle film kan være svære at se alene, især hvis filmen er grænsesøgende- og overskridende. Derfor åbner JB10 op for at man kan se en film med andre, og snakke efter filmen – hvis man har lyst!
Onsdag d. 13 april skal vi se filmen Mangrove, den første ud af fem i filmserien Small Axe af Steve McQueens (12 Years A Slave).
Small Axe er en antologifilm der fortæller 5 uafhængige historier om at være sort og af vestindisk afstamning i London, fra slutningen af 1960’erne og frem til begyndelsen af 1980’erne. Det er en skræmmende beretning om strukturel racisme, og samtidig en hyldest af en kultur og et miljø, som instruktør Steve McQueen selv er rundet af – maden, lyden, menneskerne.
Steve McQueen, er vred og oprørt og engageret på sine hovedpersoners vegne, og det er umuligt ikke at blive påvirket af de stærke følelser, der er på spil i de fem film.
Den første film, Mangrove, er baseret på virkelige hændelser og personer og begynder i 1969 i Notting Hill-kvarteret i London. Den handler om en lokal restaurant, Mangrove, der serverer vestindisk mad, og som bliver et kulturelt centrum og omdrejningspunktet i noget, der ligner en krig mellem den sorte lokalbefolkning og myndighederne.
Jeg glæder mig til at se den her filmserie, og jeg håber i har lyst til at komme at se den sammen med mig! Tag jeres venner i hånden, og lad os blive klogere sammen<3
Filmen starter kl. 19.00 – og arrangementet er selvfølgelig gratis!
Jeg glæder mig til at se jer!

Detaljer

Dato:
13. april 2022
Tidspunkt:
19:00

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps