Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nye Mennesker live på JB10 [NES]

3. september 2021 , 16:00 - 16:45

POESI PÅ JB10 – GRATIS ENTRÈ – NÆVER ENDING STORIES
”Der er figureret nøjagtig 365 mænd og 58 kvinder på forsiden af Gaffa de sidste 14 år!” proklamerer duoen Nye Mennesker ganske nøgternt, men med et glimt i øjet i nummeret ’Vi siger det bare’.

Nye mennesker er et nyskabende ord- og lydprojekt, som gør brug af alt fra hårdtslående fakta, skæve beats og blød poesi – som både vil efterlade dig adskillige smil på læben og en bekymringsrynke i panden rigere.

Med deres underfundige tekster, der på en og samme tid fremstår banale, finurlige og forunderlige, fortæller Ann Falden og Line Bøgh overraskende historier fra hverdagen; fra Rema, fra lægen og helt nede i metrotunnellen. Teksterne bliver akkompagneret af fængende og simple electronica-beats samt højtflyvende vokaler.

Resultatet er et interessant og unikt lydbillede med litterære tekster, som vil underholde, og give dig og dine venner stof til eftertanke.

Om Nye mennesker
Duen Nye Mennesker består af Line Bøgh og Ann Falden. Line Bøgh er tekstforfatter og leverer speak og sceneshow i absolut særklasse, når hun udfolder absurde fortællinger a lá Dan Turell. Ann Falden er multimusiker og elektronisk komponist og leverer et både poetisk og powerfuldt lydbillede omkring teksterne.

Næver Ending Stories (NES) er et samarbejde mellem Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved Museum, Næstved Cityforening, Talentskolen og Ungdomsprojekthuset JB10, Næstved Ungdomsskole. NES er støttet af Mærk Næstved, Næstved Kommune.

Detaljer

Dato:
3. september 2021
Tidspunkt:
16:00 - 16:45