Manus Bell - Annelise - Lady Smita, Lokal Support: DSB

PÅ TVÆRS TOUR på JB10 i Næstved

Manus Bell feat. Buzzer
Annelise feat. Milad Genius
Lady Smita
+ lokal support
Entré: Gratis!

På tværs af sound, sprog og køn

3 af tidens mest interessante navne på den danske urban scene tager på en mini-tour til til efteråret. 3 navne der ser sine forskelligheder som en styrke, og som en unik mulighed for vise et nuanceret billede af den spirende hiphop kultur.

Oplev den politiske ildsjæl Manus Bell leverer ekvilibristisk engelsksproget lyrik fra hjertet, orientalske beats og melodiske flows fra fremadstormende Annelise og dunkende digitale dancehall rytmer når Lady Smita fyrer op under pladespillerne.

Et brag af en aften hvor vi stiller os på tværs på den rigtige måde.

------------------------------------

MANUS BELL
Oplev den dunkende puls af Boom-Bap kombineret med provokerende punchlines, der får dig til at tænke en ekstra gang over hverdagen. Manus Bell er en engelsksproget dansk rapper som, med en politisk ildsjæl, formidler sit syn på verdenssituationen igennem lyrikken. I september 2016 pladedebuterede han med et klart politisk budskab til det kapitalistiske samfund, hvori han slår hårdt ned på den økonomiske ulighed, der aldrig har været større end nu. Sammen med hans højre hånd, Buzzer og hans producer, DJ Canarge bag pulten, leverer Manus en energisk live oplevelse som tvinger folks arme i vejret. Sammen har de skabt et lydunivers inspireret af 90’ernes Boom-Bap med en kombination med skrigende blæsere, hårde trommer, støvede jazz samples og sprøde cuts.

ANNELISE
”Skarpt, energisk og ekvilibristisk,” - sådan beskriver Soundvenue den danske rapper og sanger Annelise, som efter at have floreret i kulissen en årrække som en del af det Nørrebro-baserede Struglaz crew, for alvor trådte ind på scenen med nummeret ’Frisk Fiks’ i 2016. Om debut-singlen skrev Gaffa:
‘Et veludviklet flow og en skarp vokal, der helt naturligt går i spænd med det beskidte boombap beat. En kombination af legesyg energi og seriøs dedikation til håndværket.’’
I januar 2017 udgav hun nummeret ”Kvinde”, som magasinet Girls Are Awesome kaldte for ”The Fiery, Girl Power Anthem We Need Right Now”. Nummeret er produceret af Milad Genius, som også er fast DJ for Annelise. Sammen gav de debutkoncert på et udsolgt Rust i januar 2017, og deres orientalsk inspirerede hiphop kulminerer med en EP udgivelse denne sommer.

LADY SMITA
MC og DJ i ét. Lady Smita er nok bedst kendt for sit samarbejde med Firehouse og P3-hittet "Du Får Ik' Punani", men hun har også samarbejdet med bl.a. White Pony, Odense Assholes, Okay Funky og Raske Penge. Hun omfavner mange genrer, men vender dog altid tilbage til sin største passion, den digitale dancehall, hvor der er en ny udgivelse på vej. På ”På Tværs tour” binder Lady Smita aftenerne sammen som resident DJ, der krydrer sine sets med at gå på mikrofonen når dancehall rytmerne brages af sted.

LOKAL SUPPORT: DSB
DSB er en genopstandelse af Hip Hoppens guldalder. Når DSB sender dig helt til Nordvæstved er det ikke muligt at stå stille...
Musikken bringer konnotationer til alle fra KRS-One til Hvid Sjokolade og sampler glædeligt alt der minder om inspirationskilder. Så flyd med på den friske Boom Bap stil, for med tilbagelænede beats og gammeldags festrap bliver der pisket gode vibes og fest op når DSB rammer huset.