Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ung Lyd #3 – Pak // Alivan // Havblik

18. marts 2022 , 18:30

UNG LYD #3 – PAK // ALIVAN // HAVBLIK

Show start: 19:00

UNG LYD er et nyt koncept fra JB10, som omhandler den upcoming musikscene. I samarbejde med brugerne i huset, finder vi hver gang nye og spændende kunstnere, som bliver inviteret på JB10s scene. Denne samskabelse fremmer både musikernes vej til musikscenen, og brugernes kompetencer i arrangering af musikevents.
Dette er den allerførste triple-koncert i ung lyd regi. Alivan, Pak og Havblik indtager scenen – og der er lagt op til dansefest!
PAK:
PAK er et ungt rockband, der består af fire drenge, som mødte hinanden på efterskole. Drengene forsatte med at spille, men nu med det mål, at skrive sit eget. Siden har de skrevet og komponeret deres egen musik og efterhånden har de fået skabt et bredt repertoire.
Deres lyd er ung, rå og energisk og samtidig blød og følsom.
Med inspirationer fra både 60, 70’ernes og 90’ernes rockmusik, er PAK et friskt pust i ny musik, som ikke minder om meget andet ny musik.
Alivan:
Skaberen af Alivan er den 17-årige Sangskriver Ivan Buchreitz. Selve musikken er inspireret af den rå rockguitar fra Hendrix og Stevie Ray Vaughan. Blandet med den morderne synthpop lyd, giver det musikken en lækker popklang med intensiteten af en rockkoncert. den lyriske del lægger fokus historiefortælling, og et budskab folk kan forholde sig til.
I 2019 udgav Alivan sin debutsingle ”Sommer larm”, som har over 4000 afspilninger på Spotify, og fik spilletid på SEINradio’s Podcast ”VILDSKUD”. I foråret 2020 gav Alivan “Dans Natten Væk”. denne titel beskriver i høj grad stemningen til deres koncerter
Havblik:
Havblik er et nyt band fra byen Næstved. Med stor inspiration fra den danske popscene kan man høre alt fra de fedeste rocksoloer, til ørehængende popvokaler. Med forsøg på at skabe en kæmpe dansefest, er der fede trommegrooves og frække harmonier, som gerne skulle sætte gang i dansegulvet.

Detaljer

Dato:
18. marts 2022
Tidspunkt:
18:30

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps