Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SULKA på JB10

28. januar 2023 , 20:30 - 22:30

I forlængelse af hendes tour i 2023, gæster SULKA scenen på JB10, med 3 nye singler i bagagen fra året der er gået, b.la senest den nye single ‘Kun Mit’ og ‘La Nu Vær (H.V.H) og ‘Det Gør Du Bare’. SULKA er fortsat på opdagelsesrejse i det soniske hvor du er inviteret med til at opleve vildskaben på ‘DEN HELT STORE TUR TOUR’. Koncerterne vil blive et udvalg af bagkatalog og nye sange bliver vækket til live i selskab af live-elementer fra SULKAs unikke univers.
SULKA er rapper mere end noget andet. Med et stålsat fokus på teknisk raffineret tekstskrivning og et ubesværet, legende flow, formår hun at sætte spørgsmålstegn ved standarden for de allerede etablerede rap-giganter.
SULKA kom ind fra siden på den danske rapscene og spiste den til morgenmad. Hendes debutalbum Epoker, produceret og udgivet af Tue Track, er et de bedste danske rap-album i nyere tid. Selvom SULKAs tunge og selvsikre stemmeføring lægger direkte op til klassisk ’her kommer jeg’-rap, kan hun såvel som at uddele verbale lussinger, ligeledes invitere lytteren dybere ind, i det de mere sårbare emner. Tonelejet svinger fra det smukke til det benhårde, og man er som lytter ikke i tvivl om, at man er i møde med en form for autodidakt musikalitet og intuitiv sangskrivning.
Talent man ikke kan lære via andet end at leve livet.
Entréen er som altid gratis, og der er kaffe på kanden og sodavand på køl.
Arrangementet er alkoholfrit.
d. 28. Januar, 2023
Doors: 20:30
Showstart: 21:00

Detaljer

Dato:
28. januar 2023
Tidspunkt:
20:30 - 22:30