Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UNG LYD #4 // Anni Li

14. maj 2022 , 19:30

UNG LYD #4 // ANNI LI
UNG LYD er et nyt koncept fra JB10, som omhandler den upcoming musikscene. I samarbejde med brugerne i huset, finder vi hver gang nye og spændende kunstnere, som bliver inviteret på JB10s scene. Denne samskabelse fremmer både musikernes vej til musikscenen, og brugernes kompetencer i arrangering af musikevents.
Denne gang får vi besøg af den skønne Anni Li og hendes band, der med latinske rytmer sætter godt gang i festen!
“Fra første tone bliver kroppen revet med af intense rytmer og tætpakkede klange, der trækker tydelige tråde til det latinamerikanske solskin.
‘Anni Li’ stråler langt væk af god poppet energi, men bag facaden gemmer sig også melankolske undertoner fra livets dunkle hjørner. Disse understreges af direkte tekster, der har sine rødder i Anni Li’s personlige digte. Anni Li’s tværkulturelle udtryk bærer præg af hendes opvækst i et hjem med en kinesisk mor og dansk far, hvor mødet mellem kulturer var en naturlig del af tilværelsen. Dette inspirerede Anni Li til at udforske nye kulturer gennem rejser i bl.a. USA og Afrika. Med Anni Li, der selv står som forsanger og pianist, bakket op af sit band, som tæller trommer, bas, trompet, saxofon, perkussion og kor, er der lagt på bålet til en intens og spændingsfyldt oplevelse. “
Doors: 19:30
Showstart: 20:00
Som altid er der gratis entré og billig kaffe og sodavand!

Detaljer

Dato:
14. maj 2022
Tidspunkt:
19:30

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps