Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UNG LYD #7 – NORAS HAVE & MAYA’S CALL

31. marts 2023 , 19:00 - 22:30

Doors: 19:00
Showstart: 19:30
UNG LYD er et nyere koncept fra JB10, som omhandler den upcoming musikscene. I samarbejde med brugerne i huset, finder vi hver gang nye og spændende kunstnere, som bliver inviteret på JB10s scene. Denne samskabelse fremmer både musikernes vej til musikscenen, og brugernes kompetencer i arrangering af musikevents.
Denne gang får vi besøg af Noras Have!
Pressetekst:
Velkommen ind i Noras have. Her vokser der vild musik og dugfrisk lyrik.
Noras have ligger i krydsfeltet mellem punk, pop og poesi. Med linjer som “Hvorfor bliver jeg svag, når jeg er sexet?” og “Vi snakker som et fodboldhold” er bandet i fuld gang med at bryde sig vej ind på den danske musikscene som en mælkebøtte gennem asfalt.
Noras have står bag nummeret Nu starter vi, der medvirker i tv-serien Limboland. Derudover har bandet vundet konkurrencen Vig Up Live samt varmet op for Barselona, GRETA og Jærv over hele landet. I 2021 omtalte GAFFA dem som “et bundsolidt support act, der kun kan efterlade lytteren overbevist om, at den vokal kommer til at fylde meget større scener op med lyttende sjæle i årene, der kommer.”
I vinters udgav Noras have ep’en Arme kombineret med en kortroman, som blev anbefalet af Bands of Tomorrow og omtalt i den populære forfatterpodcast PlotCast. Ep’en følger op på debutalbummet Nu starter vi fra 2019, der udkom sammen med en digtsamling, som Dansk Bibliotekscenter kaldte for “lovende, ny poesi”.
De mange ord møder vildskab til koncerterne. Støjende pedaler, utæmmede trommer og knivskarp saxofon inviterer publikum helt derind, hvor håbet og angsten har rødder i en ung kvindes sind.
Pressetekst Maya’s Call:
Maya’s Call er et ungt moderne rockband, med deres doc martens solidt plantet i 90’erne.
Bandet består af 5 unge gutter som lever for musikken, og det er man ikke et sekund i tvivl om når de først indtager scenen.
Drengene slog deres første toner an nede på sydfyn på Ollerup Efterskole, hvor de først mødte hinanden, og meget hurtigt fandt en fælles kærlighed til bands som Pearl Jam, Pink Floyd, Radiohead og slowdive osv.
De er et som band ikke bange for at eksperimentere, og det kan nemt høres i musikken, som indebærer alt fra råt inyourfaceguitar, til de smukkeste lydlandskaber.
Tekstuniverset er et direkte billede på hvad det betyder at være menneske i den verden som vi lever i.
Glæd jer til et brag af en koncert når Maya’s Call indtager scenen!

Detaljer

Dato:
31. marts 2023
Tidspunkt:
19:00 - 22:30