Young Sounds på JB10

YOUNG SOUNDS PÅ JB10 - GRATIS ENTRÉ

Ungdommen bryder lydmuren med en koncertrække for upcoming-bands kaldet YOUNG SOUNDS og præsenterer året igennem de bedste lokale bands og interessante artister fra resten af landet med en ambition om at agere som springbræt for originale kunstnere med seriøse ambitioner og kunstnerisk integritet. Vi giver plads til det skæve, det nye, det originale og dem der kan tryllebinde publikum og få dem til at grine, græde, synge og danse.

Den 9. marts flytter vi fra SMALLSTARS i Vordingborg til JB10 i Næstved, med to bands fra hver sin by. Dørene åbner kl. 19.00 og alt det sjove begynder kl 19.30.

///RUMOUR///

RUMOUR består af fire unge mennesker med en fælles kærlighed til at skrive og spille musik. Trods forskellige musikalske baggrunde, er de mødtes om at skabe deres eget musikalske univers.
RUMOUR bæres af en klangfyldt vokal og et drømmende guitarudtryk, som kombineret med melodisk basspil og fængende trommerytmer, sætter sit eget atmosfæriske præg på rockmusikken.

______

///JuiceBoksen///

“Vi er 3 unge drenge der lavede vores første klassiske Soundcloud-rapnumre for over et år siden. Nu har vi fundet os til rette i lyden af vores første ep-projekt: et sprødt spin-off på den klassiske hiphop hvor “feel-good-sommerviben” bæres frem af max. utrolige færdigheder på både digitale og akustiske instrumenter, der her og der understøttes af de lækreste samples fra hele den digitale musikhistorie.”

Juiceboksen er derudover lige nu aktuelle med mere ny musik.