Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BEATS N BARS // SEMPHIZ & TELEPA-T + MEDIOCRIS

21. oktober 2023 , 20:00

GRATIS INDGANG
Dørene åbner kl. 20
Alkoholfrit jam. Køb sodavand i baren.
Semphiz & Telepa-T
Den københavnske rapper Semphiz, tidligere kendt som Semih Automatisk, har i over et årti, lavet bølger i undergrunden i dansk rap, først med rapkollektivet B.O.C og sidenhen med gruppen Sigma, som han har udgivet to album med op i gennem 10erne.
Med sin nye udgivelse “M16A1” har Semphiz endelig indfriet et længe ventet ønske om en soloudgivelse. Pladen består af 10 numre med features fra bl.a. Hans Philip, Loke Deph, Esben m.fl. og er produceret af Telepa-T, som han også har samarbejdet med i Sigma.
Semphiz udtryk er autentisk og eksplosivt og holder lytteren til ilden med sit finurlige sprog og malende portrætter af minder, ungdommen, traumer og drømme.
Med kombinationen af de rå tekster, støvede beats og krøllede videoer, indskrev Semphiz & Telepa-T sig som en unik spiller på rapscenen lige nu, og den fremragende modtagelse af albummet, viste at denne kombination var let at lade sig forføre af, for nye såvel som gamle lyttere.
Mediocris
Mediocris startede sin spæde karriere på Rap Slam Battles. Nu er han pensioneret som battlerapper og har flere projekter under sit bælte.
2 selvproducerede collab EP’er er det blevet til, og nu er han aktiv med sit debut album!
Albummet ‘MAKKER’ er blevet braget lige siden juli med samtlige beats produceret af Mvh. Emil (tidligere Boone), samt en feature fra Loke Deph.
Mediocris’ musik er New York inspireret med tunge trommer og solide punchlines.
De nakkebrækkende beats er ikke garanteret at få folk til at kridte danskeskoene, men har en livsgaranti på at få jer til at nikker nakkerne.
Kom og oplev det som de første, da dette er hans første koncert siden albummet kom ud!
Hør EP’en CRISTEKK med Mediocris og Maddi Tekk her:
https://distrokid.com/hype…/mediocrisandmadditekk/cristekk
Hør EP’en 2 < 1 med Mediocris og Psoriakriz her:
https://distrokid.com/hyper…/mediocrisandpsoriakriz/2–1-2

Detaljer

Dato:
21. oktober 2023
Tidspunkt:
20:00