Mobile Menu Mobile Menu Close

NR.

12

HipHop Historier med RASKE PENGE

En uformel snak med selveste Rasmus Poulsen også kendt som Raske Penge, Ras Money etc. Om hiphop, om hvem han er bagved alt det vi allerede kender ham for. Optaget til Næverland 2021. På scenen fra højre Rasmus Samson, Christoffer Tauber og Rasmus Poulsen.

Optaget foran et livepublikum.

NR.

11

HipHop Historier med JAN ELHØJ

En uformel snak med Jan Elhøj om HipHop og hvem han også er, bagved alt det der vi kender ham for. Optaget til Næverland 2021. På scenen fra højre Rasmus Samson, Christoffer Tauber og Jan Elhøj.

Optaget foran et livepublikum.

NR.

10

HipHop Historier med SPINO5

En snak med SPINO5 fra CMPSPIN om det første graffitimagasin i Danmark; Fantazie, om vigtigheden af hiphopkultur og alt ved den kan bidrage med til verden i dag, om Southside Crew. HipHop Historier – lige ud af Næstved.

NR.

9

TorsdagsTråd NO. 3: CHRIS & ANDREAS – CABAL

Lyt med, når JB10 og Næstved Metalfest inviterer Chris og Andreas fra et af Danmarks mest succesfulde metalbands i nyere tid, Cabal, til TorsdagsTråd NO.3.

De har på rekordtid fået millioner af streams på Spotify, hvor over 45.000 lytter med hver måned. Vi vil komme ind på deres indgang til musikkens verden, hvor Chris komponerer, indspiller & producerer musikken for Cabal med stor succes, samt hvad der driver Cabal til hele tiden at søge nye udfordringer og sidst men ikke mindst – hvordan Cabal bruger diverse platforme til at markedsføre sig, hvilket er et område Andreas har stor erfaring med.

JB10s IG: https://www.instagram.com/jernbanegade10/?hl=da

CABALs IG: https://www.instagram.com/cabalcph/?hl=da

NR.

8

HipHop Historier med MR. STEEL

En snak med Per G. alias MR. STEEL om hiphop, hans første møde med breakdance og hvorfor det trak i ham. Per G. er Næstved lokal breakdancer og opdagede magien ved det ternede gulv og det at flyve rundt på det, og samtidig brugte han energien fra break til det, meget mod alles forventning, at blive uddannet jurist. Per har breaket i hele verden, har en medfødt hjertefejl, og er en ægte hiphophistoriefortæller. HipHop Historier – lige ud af Næstved.

NR.

7

TorsdagsTråd NO. 2: Jacob Bredahl

Lyt med når JB10 og Næstved Metalfest inviterer en af dansk metalmusiks mastodonter, Jacob Bredahl, ind til en snak om hans tid i branchen, hvad der driver ham til at skabe musik, både som udøvende musiker og som producer. Den digitale tidsalders indtog i musikbranchen vendes også, og den gode Bredahl smider også et par råd til upcoming kunstnere.

NR.

6

JB10 TALKS FEAT. SKEME

In 2017 at the annual Næverland Festival, the graffiti writer SKEME from Bronx, NYC known from ‘Style Wars’, did a talk in Næstved. Covering graffiti history and culture, hip hop and his life. The talk was recorded from an iPhone 5s, which we recovered it from. A big thanks to SKEME for doing this artist talk and making Næverland ’17 memorable.

NR.

5

HipHop Historier med SWET

En snak med SWET om hans vej ind i hiphop, hvorfor han endte med graffiti, og nok faktisk blive en af verdens mest berømte og berygtede af slagsen, om at rejse for at møde hiphop og om at blive ved og gøre noget fordi man kan! HipHop Historier – lige ud af Næstved.

NR.

4

HipHop Historier med MC Emil

En snak med en MC Emil der har skabt Næver-anthem i DeFaktor samme med DJ Per, og er en af Næstveds hiphophistoriefortællere.

Fra CrunkOut-Jams til måske at være den første der har rappet for dronningen, skriver Emil sig ind i Næstveds Historie som en indflydelsesrig og vigtig MC i 4700. HipHop Historier – lige ud af Næstved.

NR.

3

HipHop Historier med Onkel Tom

En snak med Onkel Tom fra det nu hedengangen Hvid Sjokolade, om skumslukkere, om selvfølgelig Hvid Sjokolade, om Næstved, Hip Hop og alt derimellem. HipHop Historier lige ud af Næstved.

Produceret af Rasmus Samson & Christoffer Tauber. Tak til Onkel Tom for at deltage, og dele ud af sin viden.

NR.

2

Spögeren Podcast

Spögeren er en fortælling om en gruppe unge mennesker som besatte et rækkehus i Næstved midtby. Huset var forladt i næsten 10 år og blev brugt som et frirum af flere grupperinger af Næstveds alternative ungdom.

I podcasten kan man høre to generationer med en lignende historie fortælle deres version. Produceret af Rasmus Samson Laumann. Ungdomsprojekthuset JB10.

NR.

1

HipHop Historier med MC Esben

En snak med MC Esben om hiphop, gademalerier, ny musik og Næstved. MC Esben er manden bag pladen Autokannibal, den ene halvdel af de legendariske Weekendmixtapes sammen med Loke Deph og er med i KaputKBH, dertil er han eksil-næstvedgenser og inkarneret MF DOOM fan.

HipHop Historier – lige ud af Næstved.