Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JAZZGROOVES NO. 58 DYNAMIC

25. november 2021 , 18:30 - 22:00

Oktobers JAZZGROOVES var Herre Hard Bop af international klasse, og for november vender vi os mod sangen. Datoen er torsdag den 25. november, tidspunktet er klokken 18.30 og stedet JB10 i Næstved.
Der kommer en vokalgruppe med fire sangere og rytmegruppe – i alt 7 optrædende. DYNAMIC hedder gruppen.
DYNAMIC har specialiseret sig i vokal-arrangementer af jazz-standards. Dynamic har også danske sange og mere funky stuff på repertoiret. De udgiver lige nu et jule-album.
Blandingen af ensemblesang og solister giver DYNAMIC et stærkt og varieret udtryk inspireret af både den amerikanske jazzvokaltradition og den nordiske tone.
DYNAMIC’s leder, den koreansk/amerikanske Paul Kim, der kommer fra San Francisco er sanger og arrangør. Gruppen har blandt spillet koncerter i USA og Frankrig.
Jazzger – talentfrontbestyrer – har også sørget for, at vokalen er i fokus: Clara Møller Trio med Clara på vokal, Stinus Jensen på klaver og Sylvester Pedersen på bas. Det er trioen debut her på Jazz Grooves. Vokalen er i fokus, når Clara fortolker både kendte og ukendte jazz standarder gennem leg med tekster og melodi. Claras åbne, lyse og smidige vokal er meget nydbar.
..
Værten Hans Barfod er på med jazz-edutainment, og tonemester Henrik Vindeby sørger som altid for vellyd.
Og så nærmer vi os jul og dermed pebernøddetid. Den har tidligere markeret sig stærkt takket være JB10’s grundige krumtap, Emma.
JAZZ GROOVES NO 58! torsdag den 25. november, klokken 18.30 på JB10 i Næstved.
Der er som altid Fri entré.

 

Detaljer

Dato:
25. november 2021
Tidspunkt:
18:30 - 22:00

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps