Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Filmvisning: Mors Dreng – 1. Gennemklip

januar 24 , 16:00 - 17:00

Filmvisning af 1. gennemklip på kortfilmen “Mors dreng”
Kom og oplev et 1. gennemklip af kortfilmen med arbejdstitlen “Mors dreng”, og kom med bag om det, at lave en kortfilm i Næstved som ung. I et 1. gennemklip klipper man ofte kun efter manuskriptet, og der er hverken lavet fintklip, sounddesign, colorgrade, musik eller klippet i replikkerne. Derfor vil man, når man ser det endelige resultat til premieren på JB10 engang i maj, kunne se hvor meget, de forskellige virkemidler gør for oplevelsen af en film og måden historien bliver fortalt på.
Kortfilmen er skrevet og instrueret af Petrea Hemmingsen. Kortfilmen handler om 19-årige Luna der går i 3.g, arbejder, ses med venner og derudover hjælper hun også meget til derhjemme. Imens Luna er presset fra alle sider, sidder hendes 16-årige lillebror Theodor, der lige er droppet ud af sin efterskolen, og laver ingenting, andet end at sidde på sit værelse og hænge ud med sine venner. Denne skæve fordeling lægger Lunas feministiske veninde Asta mærke til og konfrontere Luna med. Konfronteringen sætter tankerne i gang hos Luna. Bliver Luna behandlet så anderledes af hendes mor på grund af hendes alder eller hendes køn? Det prøver Luna at finde ud af.
Kortfilmen er støttet af ungdomspuljen og er lavet af unge fra Næstved og andre dygtige unge fra rundt omkring i landet. Når man søger ungdomspuljen, er en af kravene at involvere unge i en demokratiseringsproces. Bl.a. derfor vil der, efter man har set 1. gennemklip af kortfilmen, være mulighed for at komme med feedback og inputs til kortfilmen, og vi har nok også et spørgsmål eller to til jer. Man får også mulighed for at involvere sig i processen, hvis man har noget kunstnerisk at bidrage med. Og man får her også mulighed for at høre lidt om processen og komme med bag om.
**Program:**
Dørene åbner:
16:00
Vi ser filmen:
16:30-17:00
En lille pause
17:00-17:20
Feedback
17:20-18:30

Detaljer

Dato:
januar 24
Tidspunkt:
16:00 - 17:00