Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JAZZGROOVES NO. 65 – LOVA HUMMEL KVARTET

20. marts 2023 , 19:00 - 22:00

D. 20/3
Doors: 19:00
Showstart: 20:00

Efter 10 bundsolide sæsoner med Jazzgrooves, fortsætter konceptet nu i en ny retning.
Den sublime musik, hyggen, samt JB10’s nærværende atmosfære er stadig i højsædet, mens profkoncert, og talentfront smelter sammen i et. De unge træder til.
Med fire koncerter over vintersæsonen vil publikum opleve et mangfoldigt billede af den unge danske jazzscene, med nogle af de stærkeste nye og etablerede navne.
Denne gang gæster Lova Hummel Kvartet ungdomsprojekthuset JB10!

Det nye svenske talent, Lova Hummel, er et spirende skud på den vokale jazzscene. Efter mange år i Sverige med musikken i fokus er hun nu flyttet til Odense, hvor hun fortsætter sin musikaliske udvikling og karriere.
Når Lova indtager scenen er det med improvisation, swing og musikalsk selvsikkerhed i højsædet, og i hendes stemme kan man genkende mange af de store jazzsangerinder som Nancy Wilson, Carmen McRae og Anita O’Day.
Lova har for nyligt udgivet sin første EP, In My Solitude, og vil til koncerten bl.a. spille numre fra den samt andre af hendes yndlingssange fra standardrepertoiret. Med sig på scenen har hun sin kvartet bestående af fantastiske musikere fra Sverige og Danmark.

Byd dig selv på en magisk aften med vokaljazz på højniveau og kom til koncert med Lova Hummel Kvartet på JB10 i Næstved!

Line-up:
Lova Hummel – sang
Jens Bonderup – guitar
Hilda Nordkvist – kontrabas
Mattias Nyman – trommer

 

Koncerten er som altid gratis.

Detaljer

Dato:
20. marts 2023
Tidspunkt:
19:00 - 22:00