Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JazzGrooves no. 69 – SayDee’s Zoo

april 16 , 19:30 - 22:30

Tirsdag d. 16. April er der sidste omgang JazzGrooves i denne sæson! Vi slutter sæsonen af i selskab med SayDee’s Zoo!
Doors: 19:30
Showstart: 20:00
“SayDee’s Zoo” er en dansk/svensk jazzkvartet startet af Mads Oldenskov & Theis Coermann. Med sin jazz inspirerede, moderne klang og melodier, formår “SayDee’s Zoo” at skabe en bred palet af forskellige nuancer og farver, gennem deres musik. Med en intensitet fra den amerikanske jazzscene formår bandet at hive deres publikum med ind i deres musik med overskud, og en klar mission for øje: At give et ambitiøst bud på hvad jazz i dag har at tilbyde!
Mads Oldenskov blev optaget på konservatoriet i en alder af bare 17 år og er godt i gang med sit sidste år på konservatoriet. I 2021 deltog han i semifinalerne ved den polske ’Jarek Smietana’- guitarkonkurrence og udmærkede sig ved at vinde en af Smietana priserne.
Carl-Emil Dons Christensen er fast pianist i flere projekter, heriblandt den anmelderroste Tobias Stavngaard Sextet hvor han bl.a. spiller sammen med Aske Drasbæk og Jakob Sørensen fra Kultimangoes. I 2022 vandt han “Bucharest Jazz Competition” med sin egen trio.
Anton Tancredi er en svensk bas-komet der fra første tone udviser enormt nærvær og energi i musikken! Han studerer ligeså på Syddansk musikkonservatorium i Odense og har forinden studeret 2 år på Skurup Folkehøjskole i Sverige. Anton har spillet med bl. a. Hard Bop Hallelujah, Swingin’ Tenors & Miranda Perez Kvintet.
Theis Coermann er en ung og fremadstormende jazztrommeslager. Til dagligt studerer han på Syddansk musikkonservatorium i Odense. Theis har spillet med artister som bl.a. Kimberly Gordon, Simon Thorsen & Casper Christensen.

Detaljer

Dato:
april 16
Tidspunkt:
19:30 - 22:30