Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PIZZA OG POLITIK

marts 4 , 18:00

Vær med når Næstved Ungeråd inviterer byens unge til aftensmad og en snak om, hvordan unge kan være med til at skabe forandringer. Aftenen slutter med en vild rap battle, hvor Klaskefar og Ham Den Lange freestyler over deltagernes tanker og ideer.
Hvilke holdninger, temaer og ønsker dukker op hos Næstveds unge, når snakken falder på politik og muligheden for at påvirke samfundet?
Dét dykker Næstved Ungeråd ned i med det gratis event Pizza & Politik.
Her er alle byens unge inviterede til at mødes på JB10 over en gang pizza. Efterfølgende sætter vi os i små grupper for at sætte nogle ord på, hvad unge brænder for og hvordan de selv kan være med til at ændre verden. De fælles input fra snakken former så et rap battle show med de vilde freestyle rappere fra Rapolitics.
På aftenen er det Klaskefar og Ham Den Lange med Shahin Aakjær som tovholder, der styrer løjerne, når unges holdninger og ønsker for fremtiden laves om til rim over beats i det impoviserede satire rap-show Debattle.
Næstved Ungeråd arrangerer eventet i samarbejde med Næstved Bibliotek og ungdoms- og projekthuset JB10.
De tre er teamet op med ønsket om at lave et lokalt event med politisk fokus for unge, som kan være med til at varme Næstveds unge op til Obamas besøg i byen senere i marts.
På aftenen kan der købes sodavand og kaffe i JB10s bar.
Tilmelding via Place2Book. Følg billetlink.
Om Næstved Ungeråd
Eventet er seneste tiltag fra Næstved Ungeråd, der blev startet i efteråret.
Ungerådet er de unges vej til lokal indflydelse og arbejder på at gøre Næstved til en fed by, både for de unge og de ældre.
Ungerådet er lige nu 19 medlemmer, og der er plads til flere engagerede unge mellem 13-25 år.
Følg ’Naestved_ungeraad’ på Instagram for kommende arrangementer.

Detaljer

Dato:
marts 4
Tidspunkt:
18:00