Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eventyrlige Aftener: Sylvester Agbedoglo [KAP. 28]

3. november 2022 , 19:30 - 22:00

Eventyrlige Aftener får besøg af Masterdrummeren Sylvester Agbedoglo. –
Torsdag 3. november 19:30 –
JB10, Jernbanegade 10 –
Fri entré
———
Trommerne taler til hele kroppen og i bevægelsen kommer vi i kontakt med egne kræfter, som vi ofte har glemt. Dansen løsner kroppen op, og i bevægelsen kommer vi i kontakt med os selv og guderne i og uden for os selv.
Trommerne forandrede verden. Da den afrikanske musikkultur blev spredt ud over verden, begyndte den pludselig at flytte sig med en hast vi stadig ikke kan forstå. Den krydsbefrugtning der opstod med den vestlige musikkultur og den afrikanske musikkultur har flyttet vores kultur i en sådan grad, at vi den dag i dag stadig ikke er helt bevidste om omfanget.
Dansen satte mennesket frit! Den frihed må aldrig glemmes og trommerne vil aldrig dø. De vil, så længe mennesket lever, fortsætte deres puls og bringe glæde og helbredelse der hvor de er.
——
Master drummer Sylvester Agbedoglo er fra Togo, Vestafrika og er født ind i en familie og en kultur, hvor musik, dans, trommer og sang har stor betydning i alle livets aspekter.
Sylvester er uddannet master drummer, hvilket vil sige, at han har lært alle de traditionelle og rituelle sange, danse og rytmer, og hvordan historierne fortælles ved hjælp af trommen.
Sylvester har boet og undervist i Danmark siden 1990. I 1998 startede han sin Djembeskole, hvorigennem han underviser og underholder børn og voksne. Han er en anerkendt musiker i danske verdensmusikkredse og optræder på flere internationale verdensmusikscener med forskellige kunstnere både danske og udenlandske.
Torsdag 3. november 19:30
JB10, Jernbanegade 10, 4700 Næstved
Fri entré

Detaljer

Dato:
3. november 2022
Tidspunkt:
19:30 - 22:00