Mobile Menu Mobile Menu Close
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UNG LYD #2 – Hvalfugl

23. februar 2022 , 19:30

UNG LYD #2 – d. 23. Februar 2022

Efter en fantastisk start på UNG LYD med Fantileja, præsenterer JB10 hermed det andet arrangement: Hvalfugl!

 

Hvalfugl:
Jeppe Lavsen [Guitar]
Jonathan Fjord Bredholt [Piano, Harmonium]
Anders Juel Bomholt [Kontrabas]

Doors: kl. 19:30
Show: kl. 20:00

Husk, at det som altid er gratis at deltage i JB10s arrangementer. Vi glæder os til et brag af en aften!

UNG LYD er et nyt koncept fra JB10, som omhandler den upcoming musikscene. I samarbejde med brugerne i huset, finder vi hver gang nye og spændende kunstnere, som bliver inviteret på JB10s scene. Denne samskabelse fremmer både musikernes vej til musikscenen, og brugernes kompetencer i arrangering af musikevents. Arrangementerne er ment som double- eller tripelkoncert, men grundet tours mm. bliver de første to arrangementer desværre kun med ét band.
Denne gang får vi besøg af Hvalfugl!
Hvalfugl har i de seneste år gjort sig bemærket på den danske jazzscene som et nyt og originalt bud på noget musik der ligger dybt forankret i os alle sammen. Skandinavisk jazz. Nordisk folk- jazz. Moderne folkemusik. Mange forskellige betegnelser har været igennem når musikken skulle beskrives. Med det nye tredje album står det klart at Hvalfugl eksisterer i sit helt eget univers. Det er instrumentalmusik med lyriske melodier i atmosfæriske stemninger. Det er legende og samtidig højtideligt, smukt og melankolsk.
Efter 2 albums og 1 EP har Hvalfugl samlet erfaringer, udviklet idéer og sat et nyt ambitionsniveau for deres musik. Kort tid efter udgivelsen af deres forrige album Som En Faldskærm, som udkom i foråret 2019, gik bandet i al hemmelighed i gang med at skrive nyt materiale.
Al musikken er skrevet af medlemmerne i Hvalfugl, og fællestrækket for alle numrene er, at de er hyldestsange til forskellige oplevelser og minder delt i bandet – Øjeblikke Vi Husker.

Detaljer

Dato:
23. februar 2022
Tidspunkt:
19:30

Sted

JB10
Jernbanegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps